DEMO DECEMBER

demodecember

Det er snart jul og vi vil rigtigt gerne gøre noget for upcoming bands og solister i Danmark.

Vi bruger allerede rigtigt meget tid på at følge med i undergrunden og arbejder med flere spændende, upcoming artister. Vi ved at der er masser af talent derude der endnu ikke har haft muligheden for at få drømme-produktionen realiseret.

Derfor vil vi give nye artister en unik chance for at indspille i vores hyggelige studie.

Send os jeres nuværende demoer, samt en beskrivelse af musikken og dig som solist eller jer som band. Det eneste krav er, at det indsendte er originalt materiale.

Til de udvalgte sænker vi vores normale pris, til 1.850kr per studiedag.

Sammen opgraderer vi jeres demo til 2.0. Vi har gearet, – fra pult og mikrofoner, til guitarer, trommer, basser og synths, – alt der skal til for at lave en lækker produktion. Den eneste forudsætning er, at I har materialet og er klar til at smøge ærmerne op.

Deadline for indlevering af demo og projektbeskrivelse er 24. December, h
vorefter vi udvælger og svarer alle inden udgangen af 2018. Sammen finder vi dato for indspilning i starten af det nye år. Og hvis vi kan lide at samarbejdet, kan det jo være, at vi skal lave noget mere sammen.

Send demo og beskrivelse til demo@panalama.com.

Vi glæder os til at lytte!

Post by panadmin

Comments are closed.